Отидохме в магазина за хардуер за детска шлем, за да може M да отплава.

Отидохме в магазина за хардуер за детска шлем, за да може M да отплава.

Най -добрата част е, че тази салата ще продължи в хладилника ви за няколко дни. Walting е желано!

Доших моята с бургер без бик, малко сирене, кашу и крекери.

Ядохме буря тук, което означава, че ястията са Кракиране през съдомиялната машина със рекордна скорост.

и тази съдомиялна машина е била аз !! (И Томас също – споделяме задачата!)

Нашата съдомиялна машина се счупи преди няколко седмици.

Имахме злато от Whirlpool през последните 6 години. Беше ужасно и се влошаваше.

Миналата година отоплителният елемент се счупи и струва 150 долара за ремонт.

Но най -лошата част беше, че ястията излязоха мръсни. На всички очила и трохи ще има остатъци, скрити в чинии. Цели парчета храна все още щяха да се забият на чиниите. Бях прибягнал до миене на ръчно по-голямата част от нашите ястия, преди да ги сложа, което беше загуба на време и вода.

Така че, когато водовъртежът умря, аз бях тайно щастлив.

Консултирах се с експерт по съдомиялна машина, свекърва ми, която каза без колебание да получи бош. Бърза проверка с Consumer Reports потвърди, че Bosch е водещата марка за съдомиялни машини. И така, поръчахме този Bosch !!

Отне за изпращането, но пристигна вчера и трябва да бъде инсталиран днес (кръстосани пръсти).

Синята престилка General Tso’s Chicken!

уроци, научени по време на измиване на ръцете

Измиването на ръцете не добави много време

i Измийте чиниите на ръка всяка вечер. Саксии, тигани, дъската за рязане. Плюс това, аз трябваше да изплакнах основните ястия, които използвахме, за да сваля големите парчета храна, преди да ги заредя в съдомиялната машина. Така че всъщност не отне толкова повече време, само за да ги измиете всички на ръка и да бъдете готови.

Не се налага да разтоварвате съдомиялната машина беше невероятна!

Това е скучната работа, която обикновено правя първо сутрин и бях толкова мила да го пресея от списъка си! Бих ли търгувал, че не се налага да го зареждам и изпращам, за да стои по -дълго в мивката? Може би. Мисълта ми мина през ума!

Сребърните съдове бяха най -лошата част

Измиването на чиния не беше лоша … чашите бяха малко досадни (особено когато ръката ми нямаше да се побере ) Но сребърните съдове бяха най -лошите!

Нямаме багажник за сушене

използваме сушилни подложки, защото отказвам да имам багажник на плота си, но би било хубаво да да има сгъваем за пъти като този. И ако никога повече нямах съдомиялна машина, щях да намеря доста багажник и да го използвам. Или този, който минава над мивката така.

Ръцете ми бяха много сухи!

Допълнителното време под вода наистина изсъхна ръцете ми. Трябваше да използвам допълнителен лосион. Не харесвам наистина кухненски ръкавици, но съм ги използвал преди и те са добро решение!

Ястията не се чувстваха като чисти

малко се притесних, когато В мивката имахме пилешки сок, че сапунът за чинии всъщност не ги дезинфекцира много добре. И пропуснахме петна повече от съдомиялната машина. Съдомиялна машина – 1. Измиване на ръце – 0.

Той насърчава минимализма

Една причина, поради която всяка от тях имаме две чаши за кафе, а брезата има три чинии, а Mazen има повече от една бутилка с вода е, защото тези ястия се „забиват“ в съдомиялната машина за ден или два. Но измиването на всичко за първи път означаваше, че никога не сме имали тази чакаща игра за нещо, което да премине през цикъла. Ако наистина отидохме без съдомиялна машина завинаги, бихме могли да се справим с много по-малко ястия.

Като цяло ще се радвам да имам съдомиялна машина отново! Но това беше интересен „експеримент“ за няколко седмици!

истинска храна

пюре в хартиена чаша

Сигурно беше удобно да рециклирам ежедневната ми реколта Чаша, вместо да мие истински! Обичам този аромат, подобен на бисквитки-ванилов боб + какао.

Оранжево радваш се на гърба на съдомиялната машина?

„яйце“ салата

салата с яйце отгоре – класическо решение „Какво да имаш за обяд“. Плюс чушки, сирене и чипс!

frittata + crudités

Опитахме се да се придържаме с миещи се чинии за повечето ястия, но аз хвърлих в някои хартиени чинии за няколко бързи обеди. Подобно на тази фритата от Plenty Cville с потапяне на патладжан и зеленчуци.

Сирене + спанак Quesadilla

с чушки, заквасена сметана и червено, горещо, блус след твърда футболна игра!

Синя престилка Pesto Panko Salmon

Казвах го преди, но всяко ястие със синя престилка с Panko получава A+ от мен!

Розмаринската пържола + картофи

Обичам ястията с пържола, защото Mazen също ги обича! Този беше толкова добър.

Стоманена пъстърва с хрупкава кожа

и сос от горчица-крем с брюксел и чушки. Казах ви, че сме яли буря. Синята престилка поддържа менюто ни да се върти, така че никога не ни е скучно.

(и през уикенда можете да получите 100 долара тук.)

Бреза ми помогна да направя малко пролетно почистване!

Играта в слънце

Нямах представа да направя пуканки на печката беше толкова лесно! Наскоро купихме торба с пуканки на Arrowhead Mills и следвахме инструкциите на пакета – 3 с. Л. Масло, 3 ядки. Когато ядките изскачат, добавяте 1/3 чаша ядки и покривате. Позволете им всички да изскачат, докато пукането се забави (също като сорта на микровълновата) и сте готови! Облечете по всякакъв начин – разтопено масло и морска сол, канела и захар или пушена червена паприка (!) Мисля, че някаква домашна царевица трябва да бъде в нашето бъдеще!

ми преди милион години с Самолет!

Колко от вас имат TSA Precheck за пътуване през летищната сигурност? Никога не ми хрумна да кандидатствам за това, защото чух, че трябва да отидете на официално интервю (известен още като време и вероятно не се предлага на местно ниво). Плюс това, аз не пътувам толкова много, но след като Тина спомена в неотдавнашна публикация, че й бяха нужни само няколко минути, за да кандидатства и тя имаше интервюто в родния си град, реших да го разгледам.

Както се оказва, целият процес беше повече от лесен. Ето стъпките, които предприех както за Тома, така и за себе си:

попълни онлайн заявление (време = 5 минути), насрочено „интервюто“ за следващия ден в 11 и 11:10 ч. И за двама ни в DMV на по -малко от миля от нашата къща. Показва се с нашите паспорти за „интервюто“, което всъщност просто доказваше самоличност, подписи и получаване на пръстови отпечатъци. Попалени по 85 долара всеки (добър за 5 години)

Готово и готово. Беше толкова лесно! По някаква причина мислех, че интервюто е буквално някой да ви скара със 100 въпроса (не че имам какво да скрия, но все пак). Процесът на отпечатъци беше полъх, а дамата, която ни помогна, беше супер хубава и шега.

Чух, че понякога линиите на TSA всъщност не ви спестяват толкова много време, но най -големият професионалист за правене Според мен това е, че не е нужно да сваляте/да откъснете обувките, палтото, лаптопа, тоалетните принадлежности, храната, Kindle и т.н. и т.н. Целият процес на сигурност, макар и важен, е такова влачене. Така че съм развълнуван, че се надявам да преминем през следващия път. p> tofu + тиквички + бити сладки картофи!

неделя беше нисък ключ. Отидох на бягане, заговорих на кръгла маса и почистихме пекарната.

и ние се хванахме с вяра и тета за вечеря! Пропуснали сме тези натоварени пчели.

Сервирахме Keta Salmon, която ни изпрати морска храна в Аляска. Той беше мек, нежен и перфектно изпечен от Мат.

Сервира се с масажирана салата от зеле с авокадо и червен пипер в сок от лайм и чесън злато, чедър бирен хляб от пекарната и бита сладки картофи (повече за тях на тези По -късно!)

xox

Още публикации от Kath:

Направихме хляб !!!

големи пухкави хлябове от мед цели пшеница

Наистина, Мат направи хляба –

със страхотната помощ на един от новите ни момчета с гъба + тесто Алекс, които доброволно се включиха в своето време да вдигнат ръце в някакво тесто!

Те също направиха някакъв бял хляб на селска къща

Разбира се, че се изисква някакъв сензорен анализ

Имахме няколко филийки, за да тестваме троха. Беше почти перфектно!

Момчетата също направиха куп уплътнения, но поради някои проблеми с калибрирането на температурата на фурната, те не бяха толкова красиви. Имах предвид да си взема снимка, но забравих!

Готиното нещо за днес беше, че всеки, който влезе във вратата, получи безплатни смени + хляб !!

„Съжалявам, че все още не сме отворени виж, но бихте ли искали хляб така или иначе!?“ Беше чудесно. Имаме около 5-10 души, които идват всеки ден. Това е нещо готино! Даряваме всички наши тестови хлябове – не се притеснявайте, че никога няма да ги губим.

Когато хлябът излезе от фурната, всеки от тях имаше филийка и след това седнахме за обяд за повече филийки. Момчетата имаха сандвичи, имах салата, която донесох от вкъщи, за да комплиментирам хляба.

спанак в зехтин + сол от лавандула с нахут и остатъчна торта с сьомга.

ммммм мед е новата ми любима храна! Освен тестения хляб 🙂

имах добро количество хляб + утайки в средата на деня, което ме остави да се чувствам доста летаргичен!

Но ние пазарувахме! Имаме толкова късмет, че живеем точно до рециклирането на притежанията, което е античен + магазин за рециклиране. Вместо да шофираме до голям магазин за кутии и да разберем как да приберем нещата вкъщи, сглобени и целият боклук, който върви с тях, успяхме да ходим в съседство и просто да изберем това, от което се нуждаем! Боб, собственикът, е получил такава помощ!

Нашата прекрасна зелена маса дойде от Боб –

и всички наши стелажи

и днес отидохме да търсим За маса за нашите подправки за кафе и се прибрахме с този чаровник!

Темата на пекарната е „Ultra Modern отговаря на реколта“. Мисля, че това почти описва моя стил!

Намерих и керамична купа за подправки за кафе, някои буркани и кошница. Плюс огледало за банята, което съвпада перфектно с нашите светлини, но забравих да снимам!

Прекарах следобеда, плащайки сметки, организирайки нашата местна колекция от мед и правейки малко почистване/организация тук -там.

Това е истинска пекарна сега!

За разлика от тях, не опитвайте това у дома. Малък бунтовник.

Надявам се денят ви да започне слънчева страна нагоре! Сложих филийка ябълков хляб в тигана с яйцето си върху малко масло – се оказа напълно златисто и хрупкаво. Сервира се с последната от моите малини!

Табела за дегустация на обяд – пушена сьомга, остатъчна тиква и зеле, къпини, грозде. Mazen поиска зелено грозде в магазина за хранителни стоки и оттогава не ги докосва, така че аз ям много грозде за закуски.

Останала пица за вечеря с доматена салата в пресен босилек. Открито, че марулята ни е на път да излезе на вечеря и трябваше да импровизира!

Ето някои новини: ние сме обучени за гърне. Внезапно и неочаквано. Без да навлизам в твърде много подробности, започнах да говоря за гърнето преди около 6 месеца по време на всяка промяна на памперса. Говорих го, обясних го, казах му, че всичките му приятели носят гащи и пр. Не бързах да се измъкна от памперси и да знам с момчета, че може да отнеме завинаги. Аз също нямах интерес да правя разхвърляни обувки, които завършиха с битки. Няколко пъти тренирахме на гърнето с шоколадови чипове, четем книги и говорихме за това много през това време. И един ден, просто срамежлив от третия си рожден ден, той реши, че иска да носи гащи и това беше това. Имахме своя дял от мокри произшествия за около седмица, но те не са толкова големи сделка и той научи въжетата бързо. За щастие сме имали другия вид злополука само веднъж. Видът, който най -много се страхувах. Почукайки дървото, но този процес бях толкова нервен от това, се оказа, че не е толкова голяма сделка в края на краищата и сравнително бърза.

почти не правех празнични карти, особено не е ново ново Годишна весела празнични картички. Както много от вас знаят, това е преходна година за нас. Но и аз не исках да съм напълно мълчалив, така че бях замръзнал от нерешителност. Minted се обърна и предложи да ни помогне с празничните карти и това накара топката да се търкаля. Имах идеята да правя новогодишни карти, а нашата фотосесия на конфети с снимка на Cramer отговаря на темата перфектно!

също: Rose Gold Foil !!!!!!

Ето Връзка към празничните карти за Нова година, която получихме, включително снимка на гърба и съобщение до нашите приятели и семейство. Те имат доста кодове, за да получат 10-15% отстъпка в сайта в момента през уикенда, и не е късно-особено за новогодишните празнични карти!

Имам три сертификати за подарък от 100 долара на Изсечена да раздаде! Щракнете тук, за да влезете!

САЩ само моля. Предаването минава през 12/11/16. Три случайни победители ще бъдат избрани и уведомени по имейл.

Тази година имах малко помощ да ги вкарам по пощата! Mazen обичаше внимателно да вкарва новата година на развеселените празнични карти в пликовете, облизвайки ги (първо!) И поставяше печата на ъгъла.

свирка, докато работите

Ние играхме. Mailman за известно време и след това!

Тъй като много от вас поискаха храна за ден в един пост, ето какво ядох този ден!

Закуската беше тиква поничка (направена (направена От тиквено вафлено тесто и изпечено в тиган с понички!), Тиквено кисело мляко и грейпфрут.

Обядът беше салата от риба тон, приготвена с гръцко кисело мляко, майо и пикалетка (новото ми нещо!) Плюс много хрупкаво Моркови и пълноценни хранителни храни.

закуска беше ябълка и няколко коледни M&S! Страхотен ръжен хляб! Плюс чаша вино.

Честита ранна Нова година!

Изсечена закупена нашите новогодишни празнични карти в замяна на тази публикация.

Хей-о! Ако сте хванали крайбрежните бриз в социалните медии, може би знаете, че сме прекарали добра част от миналата седмица на остров Балд Хед – на блатото! Отиваме на острова от началото на 90 -те и винаги сме имали семейна мечта да имаме къща там. Мечтите ни бяха осъзнати това лято, когато родителите ми купиха къща там!

Къщата беше наета през цялото лято и ранната есен, така че все още нямахме шанс да видим новата къща. Родителите ми го обиколиха, докато бяха на острова миналата пролет, но сестра ми и аз още не бяхме вътре. Беше странно да купувате обзаведена къща с декор и пълни килери и всъщност да не знаете какво притежавате, докато не започнете да се размивате наоколо.

Къщата е HGTV мечта, тъй като има страхотни кости, прекрасни гледки , перфектно местоположение и прилични облицовки на интериора, но декорът е остарял. Прекарахме пътуването, като влагахме нови постелки и правейки списък с незначителни подобрения, като например размяна на лампи и получаване на нови вратари.

Най -добрата функция? Красивият екраниран на веранда, който обхваща гърба на къщата!

Ето новата постелка, която получихме за стаята, в която отседнах. Този е от компанията. Това има такава разлика!

Освен че работи в къщата, имахме много време!

Всъщност не казах на Mazen, че идваме, докато не го вдигнах от Училище и каза: „Вашият куфар е пълен! Познайте къде отиваме!? ” Той обичаше изненадата.

(но първо имаше пит спирка в къщата на Грами!)

mazey и аз прекарахме 7 часа шофиране и бяхме толкова щастливи да стигнем до там.

На следващата сутрин отидохме на морския пазар за кафе и закуска. Тази бисквита беше бомбата! (Все още ли казвате това? Защото аз го правя!)

Времето беше перфектно по време на цялото ни посещение и ние направихме много ходене!

Един от откритите от нас артикули дойде, дойде с Къщата беше този страхотен скутер за бръснач! Отидохме в магазина за хардуер за детска шлем, за да може M да отплава.

Направихме и малко пазаруване!

Обяд от яйца и салата. > Мис Еми ходи! Само малко, но е толкова сладко.

Татко просто се прибра вкъщи от туристически поход в Непал и има пълна брада! Колко дни до Коледа, г -н

Contents