Ovdje uživaju u kokicama u snijegu (LOL) nakon njihovih frizura.

Ovdje uživaju u kokicama u snijegu (LOL) nakon njihovih frizura.

Ali zbog velikog buffeta tamo i otvorenih vrata, uvijek se na putu zalijepilo. Ove godine odlučili smo ga staviti u suprotni kutak. Iako je tamo odgurnut, i dalje pruža cijeloj sobi svečani ambijent.

Nabavljanje stabla bilo je vitke odabire. Prošle godine otišli smo na tržište u Grelen kako bismo smanjili svoje, ali nismo mogli pronaći datum da idem da je Djed Mraz tamo i nismo imali sukob s rasporedom, pa smo sišli na put do vrtića i dobili Jedno od 5 stabala ostalo je! Ovaj ima duge igle (mislim da je to bijeli bora?) I nevjerojatno je da nisu pali po cijeloj kući !! Jedina mana je što mislim da nije tako mirisno kao tradicionalno stablo.

zapravo nije objesio nijedan ukras, ali volio je gledati kroz njih!

Ostali načini na koje se spremamo za praznike

Ograničenje stabla – > Ograničavanje kose!

Evo breze koja nosi mazen stari flece PJS !!

Naše omiljene božićne knjige

Napravio sam poantu da ih odložim prošle godine, Pa kad su se vratili, bilo je to poput božićnog jutra! Naši favoriti su mali plavi kamion (posebno prava svjetla na posljednjoj stranici) i Frankensteinov Božić! Jesam li to samo ja ili je Polar Express Realllllyyyyy loooonnnnnggg!

Ne bi li bilo lijepo – puno čokolade za jelo

„Mnogo puno od čokolade za mene da jedem; Puno ugljena puno jede. Toplo lice, toplo ‘i topla stopala. Oh, zar ne bi bilo lijepo. ”

Eliza je pjevala o Valentinovu, zar ne? Jer smatram da ga pjevam svaki dan kad čokolade obiluju!

Evo nekoliko stvari koje volim!

Kolačići od čokoladnih čipsa

Dječaci i ja smo prošetali u centru grada do Mudhousea i imali ukusan hrskavi kolačić.

ali ovaj kolačić iz multiverse kuhinja bio je najbolji !!!!!!!! Kuhar Keevil poznaje svoje kolačiće, prženu piletinu i kekse. Najbolje u gradu!

Ovaj šešir

pronašao ga je na Amazonu i morao ga je dobiti za igranje gusara! Umjesto da “Davy Jones” Birch misli da ga zovu “Baby Jones”. 🙂

Organizatori automobila

#influenced. Instagram me dobio. Vidio sam ih u oglasu, a zatim kliknuo. Oni koje su mi pokušavali prodati su “4 jednostavna plaćanja od 19,99 USD” (haha ili nešto slično). Pronašao sam ih na Amazonu za 22 dolara. Oni malo gužvaju sjedalo, ali kad smo Thomas i ja oboje u automobilu, imamo 1.000 malih stvari. I oni stvarno pomažu da sve to drže: vodene naočale, sunčane naočale, telefoni, dezinfekcijske kave, krigle za kavu itd.

Temelj Twin Twin

Fondacija Beautycounter je nevjerojatan, a sutra su oni sutra Proširivanje raspona sjene na 27 različitih nijansi od fer do dubokih da bi se uključilo u široku varijaciju ljudskog tonusa kože. Ovaj proizvod „njegu kože zadovoljava šminku“ ima snažnu dozu hijaluronske kiseline koja povlači vlagu za glatku i besprijekornu hidrataciju i pomaže da se tijekom vremena minimizira izgled finih linija.

Upotrijebite ovaj pronalazak ove nijanse da biste pronašli svoj nijansi da biste pronašli svoj nijansa da biste pronašli svoj loj za nijansu da biste pronašli ovu nijansu Savršeno podudaranje (a postoji 60-dnevni besplatni povrat ako malo isključite) i nabavite 20% popusta na prvu narudžbu s kodom CleanForAll20!

Povezano: Beautycounter Foundation: Dew Skin vs. Skin Twin

Čarobna školjka

Sjećate se čarobne školjke kokosovog maslaca? Vratio ga. Tako dobro!!

čisto Elizabeth granola

čisto Elizabeth poslala mi je nekoliko uzoraka granole i zobenih kaša. Voljeti zobenu pahuljicu koja je dodala bjelančevine iz praha od slanutak i lagano je zaslađena kokosovim šećerom. Granole su super hrskave. Čokoladni čip od vanilije bio mi je najdraži.

ružičasti maslac od indijske kaše

Elavi mi je poslao nekoliko uzorki paketa njihovih novih maslaca superhrane. Ovo je bio maslac od kasa od repe od šipke. Kakva lijepa boja – posebno za Valentinovo! Bilo je i ukusno. Rekao sam Birchu da je jagoda, a on je volio. Imaju i vanilijevu plavu spirulinu i čokoladu!

smoothie od kruške brusnice

Daily Harvest ima novi okus – kruška brusnica. Ja sam obožavatelj! Obično mi se sviđaju njihovi voćniji smoothie (breskva Acai Cherry i Strawberry su mi favoriti), a ovaj je sljedeći u redu!

juha od rajčice + salata od kelja

Pokupio sam ovaj kombinacija iz gozbe s gozbe ! – Tako dobro! To je juha na bazi kokosovog oraha. Plus pola paninija (podijelite ovaj ručak s Thomasom). Visoko preporučeno!

Super Crunchy čipovi

čips koje smo imali u Miamiju bili su oni dodatni hrskavi vrsta s vidljivom soli. Volio sam ih! Po mom mišljenju, nema ništa gore od tankog čipa tortilje. Našao sam ih u blizini vrućeg bara u Whole Foods i cijela naša obitelj proždirala ih je.

Dan datuma na Potterovom zanatskom jabukovaču

Obožavao sam jabučnicu Nouveau, jabukovača od ruževa fermentiranog s Petit Verdot i Merlot groblje od grožđa iz King Family Vineyards. Isporučuju!

Zračna tvrđava

Zračna tvrđava uvijek dolazi u korist kišnih dana !!

Prva UVA igra!

Oba su dječaka odveli u subotnju UVA igru, a Birch je odlično !! Pljesnuo je kad su svi pljeskali i volio je pokušavati uočiti čovjeka Cava (kojeg je nazvao “kaubojem”) u gomili.

natezano Cville

Prošli mjesec Norkeita je stvorio ovaj let za degustaciju kolača s devet različitih okusa. Nas četvero smo jedva završili 3 u jednom sjedenju. U stvari, voljeli smo ih isprobavati tijekom nekoliko dana. Norkeita je najbolja !! Također Funfetti je zauvijek najbolji okus kolača.

Frizure

Uvijek čekam predugo da ih uzmem za frizure jer ne vole aktivnost, ali sigurno volim čistog dečka !! Ovdje uživaju u kokicama u snijegu (LOL) nakon njihovih frizura. Glupi dečki.

Big Truck zagonetke

Birch bi želio da podijelim da ove godine voli zagonetke. I gusari, ako niste znali !!! 48-dijelne zagonetke su tako teške !!

Crib Snuggles

Ponekad se i ja uđem u njegov krevetić kako bih mu pomogao da se probudi

Ovih 9 savjeta naučit će vas kako organizirati kako se organizirati Vaš gmail poput šefa, tako da možete pronaći bilo što i redovito doseći pristiglu pristigle pošte.

this!

Inbox e -mail: svi ih imamo! Ali neki su puno mesisniji od drugih.

Siguran sam da je stupanj prisvajanja uređenja jednako raznolik kao i stanje svakog našeg ormara: neki su pažljivo uredni, a drugi prepuni viška.

Ako se naginjete prema potonjem i niste sigurni gdje započeti čišćenje pristigle pošte, imam mnoštvo savjeta za postavljanje sustava koji možete održavati!

Evo 9 načina da organizirate svoj Gmail poput šefa.

Kako organizirati svoj Gmail Inbox

1 – Promijenite vrstu inboxa u više interboxa

Dat ću kredit Gmailu koji su ugradili na mnogo načina da pokušaju organizirati svoje korisnike. Kartice su jedan od njih. Kartice sortirajte svoju e -poštu prema kategoriji: važne, promocije, društvene, forume itd. Ali divigiranje e -poruka u kategorije samo znači da sada imate više mjesta za potragu i više mjesta za akumulaciju digitalnog nereda.

Postoji šest različitih vrsta pristiglih pošte koje možete odabrati u brzim postavkama. Moja preferencija prema pristigloj pošti su višestruke pristigle pošte, koji postavljaju vertikalne slojeve (jedan ili nekoliko) koji vam omogućuju automatski sortiranje e -pošte. Cilj mi je uvijek koristiti svoju pristiglu poštu kao pristiglu poštu, a ne kao ormar za pohranu.

Tako provjeravam više pristižnih pošte i postavim svoj prvi utor za držanje poruka s zvjezdicama. To mi omogućuje da brzo razvrstam poruke koje trebaju reagiranje ili radnju.

2 – Uklonite vizualni nered za minimalistički izgled

Ako koristite ove značajke, slobodno ih ostavite. Ali ako nikada ne razgovarate u Gmailu ili koristite oznake važnosti kao dio svoje organizacijske strategije – isključite taj vizualni nered! Sve ove promjene mogu se izvršiti u postavkama.

Isključite oznake važnosti (nepotrebno nered!) Isključite chat i upoznajte (jedna od navigacijskih kartica u vašim glavnim postavkama) odaberite postavku “Kompakt” kako biste izbjegli nepotrebni bijeli prostor između poruka, što je vaše teme bijelo i minimalno (ovo je Moje osobne preferencije, ali to je i moja preporuka!)

3 – Uključite Gmailove najbolje značajke

Neke od najboljih značajki Gmaila uštedjet će vam toliko vremena! Budite sigurni da su one omogućene u postavkama prije nego što se počnete organizirati:

Prečaci na tipkovnici

Omogućite prečace i napravite ljepljivu bilješku s onima koje ćete vjerojatno koristiti najviše: Idite u Inbox (postavljam se To je jednostavno “ja” na svom), sastavite, odgovorite, naprijed, zvijezde.

Pošalji i arhiviraj

Ovaj jedini gumb spremit će vam toliko klikova !!!

Smart Compose

Ova značajka uči vaš čest Odgovori za pomoć automatskim ispunjavanju ako želite. Na primjer, kada upišete “moja adresa je”, vaša je adresa automatski ispunjena. Genij!

Smart Odgovor

Gmail sugerira odgovore koje možete poslati jednim klikom ili dodirnite tekstom poput “Zvuči dobro!” ili “Ne hvala” ili “To mi djeluje!” na temelju tema e -pošte. Ova je značajka posebno korisna na mobilnom uređaju.

Predlošci

Uključite ovu značajku! Na njima je više. Umjesto izbrisanja e -pošte s kojima ste završili, možete ih arhivirati u slučaju da ih trebate navesti kasnije ili vidjeti novu e -poštu u kontekstu starog razgovora.

Mnogi ljudi ne razumiju Razlika između arhiva i brisanja. Kad izbrišete e -poštu, ona ide u vaše smeće i automatski se zapravo uklanja iz vaše povijesti zauvijek za 30 dana. Kad arhivirate, kažete Gmailu: “Izvadite ovu e -poštu iz moje pristigle pošte, ali ostavite je u mojoj povijesti svih pošte zauvijek.”

Archive = Uklonite iz moje pristigle pošte

Veliki sam obožavatelj arhiva jer nikad ne znate kada trebate uputiti e -poštu ili potražiti nešto za što ste mislili da vam nije potrebno. Arhivirajte sve!

Jedini put kad koristim gumb za brisanje je ako mi netko pošalje seriju velikih datoteka, poput fotografija s visokim res, to će začepiti moju pohranu.

5 – naljepnice = mape

Oznake u Gmailu djeluju kao oznake za e -poštu koje vam omogućuju grupiranje. Neki smatraju ih mapama, ali stvarno su oznake jer na jednoj e -pošti možete imati etiketu u pristigloj pošti ili više naljepnica.

Zbog fokusa Gmaila na pretraživanju, zapravo ne morate koristiti mape. Mnogi ljudi troše sate pokušavajući ručno organizirati svoju e -poštu – nemojte to raditi! Vaše je vrijeme previše dragocjeno. Najbolji način da ih koristite je s automatskim filtrom, koji ću u nastavku opisati!

6 – Filters = Uradite nešto automatski

Filteri u Gmailu su sjajni kada zaista želite učiniti da vam inbox radi za vas i uštedite na tona vremena.

Recimo, na primjer, dobivate potvrde narudžbe za svoje poslovanje. Koristit ću svoj posao BeautyCounter kao primjer. Možete primiti, čitati, glumiti i arhivirati svaku e -poštu pojedinačnog narudžbe ručno. Ili biste mogli stvoriti filter koji će učiniti sva četiri te koraka za vas tako da kad sjednete da radite sve vaše nove narudžbe čekaju vas.

Svaka često primljena e -mail izvrstan je kandidat za filter:

e -pošte koje biste možda željeli pretraživati, ali ne trebate čitati -> Mark kao čitanje i preskočite inboxmessages koje često/uvijek prosljeđujete nekome drugom, poput virtualnog asistenta -> Mark kao čitanje, naprijed i arhiva e -mailova koje se bavite određenim danom u tjednu -> Mark kao čitanje, etiketi i arhiva (samo ne zaboravite provjeriti tu etiketu svaki tjedan !)

Ako se nađete da pišete istu e -poštu iznova i preko predložaka su vaše rješenje! Malo su zakopani u prozoru kompozicije e -pošte, ali kad ih pronađete, znat ćete gdje i kako ih koristiti.

Otvorite novu e -poštu za sastavljanje i kliknite tri točke pored smeća u nastavku:

Spremite, umetnite, prepišite i brišite predloške iz ovog područja. Možete uključiti i veze do često priloženih dokumenata! Uredite predložak prije nego što pošaljete ako ga želite malo personalizirati. Ovo će vam uštedjeti toliko vremena!

8 – Koristite 24 -satno pravilo

Sad kad ste postavili svoju pristiglu poštu, spremni ste zabiti tu organizaciju e -pošte za dugoročno! Evo nekoliko brzih smjernica za snimanje za:

Odgovorite ili poduzmu akciju na zvijezde e -mailove u roku od 24 sata

Zvjezdane važne e -poruke i imaju cilj odgovoriti ili poduzeti mjere u roku od 24 sata.

Upotrijebite značajku Snooze

Ako ne možete doći do e -pošte za 24 sata, odgojiti je kad znate da će vam trebati guranje. Potražite mali sat na krajnjem desnom desnom dijelu poruke kada lebdite iznad njega ili na alatnoj traci na vrhu kada se nalazite u otvorenoj poruci. Postavite dan i vrijeme kada želite da e -pošta ponovno stigne. Uvijek možete pristupiti iscrpljenim e -mailovima u svojoj naljepnici Snooze (mapa).

Pretvorite ga u zadatak (ili premjestite podatke negdje drugdje)

Ako niste sigurni kada ćete doći do e-pošte, pretvorite ga u zadatak u bilo kojem do- Napisujte softver (ili papir!) Koristite. Ili prenositi podatke u svoj kalendar. Ako trebate spremiti upute za događaj, samo stavite adresu u svoj kalendar. Ako trebate spremiti e-ulaznica za događaj, zaslon s zaslonom i spremite ga u svoju aplikaciju Notes.

Ako ste pronašli ove savjete koji su korisni, oni samo ogrebotine cijele digitalne organizacije koju možete možete Osvajanje u vašem životu!

Pogledajte moju besplatnu radionicu o svim stvarima digitalnog nereda:

Možda će vam se svidjeti i:

Inbox Housekeeping: Savjeti za organiziranu inboxhow za organiziranje vašeg digitalnog nereda dobrog je dekoltiranja dobro Da bi najbolje aplikacije ostale organizirane

Više postova od Kath:

Gotovo svaka osoba koja je ušla u pekaru u posljednjih nekoliko tjedana rekla je “Izgledate tako spremno !!”

Osjećamo se spremno, ali znamo da još uvijek ima puno malih dodira kako bi prostor bio poseban + savršen. Hvala Lauren na uvidu i vodstvu!

Danas je sve bilo o tim detaljima, i sutra, zajedno s puno treninga zaposlenika!

Umjetnost moje bake je sada na zidovima!

Ja sam sam Tako je sretna što ga imamo tamo!

Pokupili smo ovaj simpatični ormar na Recikliranom posjedu-naša go-to chic trgovina namještaja sada!

Lauren također je mislila da biljke stavljaju izvan vrata. Genij!

ploča svugdje!

Dobio sam iznenađujući posjet čitača Kerfa Dani, koji odlazi ovdje u Cvilleu na nekoliko dana. Donijela mi je poslastice !! Liječnice nisu tako uvjet da se osobno sastanu, ali uvijek su s oduševljenjem prihvaćene – hvala Dani! Ona je iz Vermonta i donijela je javorov sirup, čokoladu, mješavinu palačinki, maslac od jabuka, marinadu i zdjelu!

Također smo napravili malo treninga i napravili granolu! Tako dobro !!! Bio je to moj popodnevni zalogaj!

Napokon smo se zamotali oko 19 sati i krenuli u centar grada na večeru

pire od jagoda bio je na posebnom!

ali zapravo sam dobio kupinu kupinu Limunada s markama Makera !! Yum !! I tako osvježavajuće u ovoj vrućoj, vrućoj noći.

Hvala Janet, Lauren i Mike (iz St. Cloud -a, Minnesota Great Harvest – bilo koji mještani u kući?!) Za njihovu pomoć ovog tjedna!

Mike je s Mattom i mnom podijelio svoju salatu od Cezara. Pozdrav Croutons Colenta!

i svi smo uživali u fritriranju – napunjeni sirom !!!

Imao sam stvarno teško odabrati Exrees !!! Kad smo prije dvije godine otišli u Zocalo, dobio sam ljuske od vanilije naranče i bili su nevjerojatni! Ali kad smo prije nekoliko tjedana krenuli s Karen, Mattov crni grah + kukuruzni čili Rellano Pepper preko dimljenih griva također je bio nevjerojatan.

Matt i ja odlučili smo ih dobiti. Kunem se, ovo su najbolja dva predjela u gradu Cvilleu !!

Nisam mogao odabrati favorita. Ali zrna vanilije je stvarno, stvarno dobro!

Jednom kada smo se vratili kući, izveo sam bicikl na spin.

Contents